Nederland

   
Home Nieuws Contact Producten Muurkracht Engineering Downloads Over Certacon
Certacon Engineering

Online catalogus

latei geveldrager borstwering luchtdicht anker loodvervanger spouw loketten


Catalogus download

PDF 6 MBproducten | Borstweringsteunen | Universele Borstweringsteun | Universeel type 1

Universeel type 1

 
Universeel type 1
Universeel type 1 (afbeelding 2)
Universeel type 1 (afbeelding 3)

De Certacon borstweringsteun is een duurzaam behandelde staalconstructie die het metselwerk traploos verstelbaar verankert volgens de richtlijnen van het bouwbesluit. Naast de standaard bevestigingsmethoden is ook een gepatenteerde bevestiging voor bijvoorbeeld betonbanden mogelijk. Ook deze bevestiging is verstelbaar en zonder extra hulpmiddelen onder de prefabband te positioneren. Ook zijn er voorzieningen mogelijk voor waterdichte doorvoer van een waterkerende laag" zoals bijvoorbeeld DPC-folie. Verstelbare bevestigingen" waaronder de betonbandverankering. Onze afdeling engineering ontwikkelt maatwerk nauwkeurig afgestemd op uw project" inclusief berekeningen.

Borstweringsteunen van Certacon worden afgestemd op de Certacon geveldragers en lateien" waardoor minder handelingen nodig zijn op de bouwplaats. Snelle bevestiging in de ankerrails van de Certacon geveldrager is mogelijk" snel en kostenbesparend. Diverse andere verankeringen mogelijk: chemische ankers" injectieankers" krachtkeil bouten" ankerrails enz. Leveringen van de borstweringsteun kunnen worden afgestemd op de levering van Certacon geveldragers en lateien" zodat bijvoorbeeld per verdieping de geveldragers" lateien en borstweringsteunen tegelijk geleverd worden. Door combinatie inkoop met andere Certacon producten" besparing van inkoop en logistieke kosten.

Uitgebreide technische ondersteuning.
De Certacon borstweringsteun bestaat uit een stalen staander (IPE profiel)" gekoppeld aan een voetplaat. De voetplaat kan bijvoorbeeld met chemische ankers of spreidankers vastgezet worden aan de vloer. Voor iedere situatie de juiste oplossing De borstweringsteunen van Certacon zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Van de meest eenvoudige steunen voor het bevestigen van het binnenspouwblad" tot bevestigingen voor betonbanden" houtskeletbouw-wanden" railingen" hekwerken" enz. Montage is mogelijk met behulp van diverse soorten verankeringen zoals ankerrails" chemische ankers" injectie-ankers" instorthulzen" krachtkeilbouten enzovoort.
 
Levertijd
De borstweringsteunen worden als maatwerk nauwkeurig afgestemd op uw project. De levertijd wordt in overleg met u bepaald. Hierbij wordt ook gekeken naar andere leveringen van Certacon zoals lateien" geveldragers en randbekistingen. De borstweringsteunen worden indien gewenst afgeleverd inclusief berekeningen" ook voor kleine series en speciaal maatwerk. Bepaalde standaard uitvoeringen kunnen geleverd worden uit voorraad" dus heeft u haast" informeer dan naar onze mogelijkheden.

Voordelen:

  • Traploos verstelbare bevestigingen" waaronder de betonbandverankering.
  • Onze afdeling engineering ontwikkelt maatwerk nauwkeurig afgestemd op uw project" inclusief berekeningen.
  • Borstweringsteunen van Certacon worden afgestemd op de Certacon geveldragers en lateien" waardoor minder handelingen nodig zijn op de bouwplaats.
  • Snelle bevestiging in de ankerrails van de Certacon geveldrager mogelijk" dus kostenbesparend.
  • Diverse andere verankeringen mogelijk: chemische ankers" injectieankers" krachtkeil bouten" ankerrails enz.
  • Leveringen van de borstweringsteun kunnen worden afgestemd op de levering van Certacon geveldragers en lateien" zodat bijvoorbeeld per verdieping de geveldragers" lateien en borstweringsteunen tegelijk geleverd worden.
  • Door combinatie inkoop met andere Certacon producten" besparing van inkoop en logistieke kosten.
  • Uitgebreide technische ondersteuning

 


Artikelnummers Documentatie 2D/3D/CAD/BIM Foto/video Bouwdetails Bestektekst

Bekijk de laatste catalogus (PDF) of bel Verkoop: 0341 27 88 70.

CATALOGIDSTRING: 0000672CT, RECID: 5637215699

© 1968 - 2024 Hakron Nunspeet B.V.

 


Eigen vervoer vandaag
ma     di     wo     do     vr

Vacatures

Engineer

Calculator


Laatste nieuws

Klant aan het woord: Maarten Altena

Marktontwikkelingen, prijzen en levertijden

Vroege slimme keuze Certacon geveloplossingen betaald zich uit in de praktijk

Certacon neemt activiteiten geveldragerproducent Muurkracht over


Divisies
Hakron - voor beton- en woningbouw
HakronTerwa - prefab-beton oplossingen
Certacon - constructieve ondersteuning
Innofix - montage en afdichtingstechniek