Nederland

   
Home Nieuws Contact Producten Muurkracht Engineering Downloads Over Certacon
Certacon Engineering

Online catalogus

latei geveldrager borstwering luchtdicht anker loodvervanger spouw loketten


Catalogus download

PDF 6 MBnieuws | Borstweringsteunen naar wens 35

Borstweringsteunen naar wens

2016-11-10, Certacon B.V.

Certacon voorziet in de productie, engineering en verkoop van metselwerkondersteuningen (lateien en geveldragers), borstweringsteunen, randbekistingen en klein ankerwerk.

Certacon B.V. is een dochter van Hakron Nunspeet B.V., de producent en leverancier van producten voor beton- en woningbouw. We zoomen met Arjan van Geerenstein manager Engineering & Commercie bij Certacon, in op de vernieuwde borstweringsteunen. 


Arjan van Geerenstein, vertelt enthousiast: “De borstweringsteun is een traditionele steun voor een borstwering die al jaren wordt toegepast. De Certacon borstweringsteunen onderscheiden zich door gebruik te maken van een modulair systeem, in delen dus. Deze delen liggen standaard op voorraad gehouden in ons magazijn. Hierdoor is snelle levering mogelijk en inpasbaar op uw project. Onze assemblage-afdeling kan naar uw wens de borstweringssteunen projectmatig op maat maken tot maximaal 1500 mm. De borstweringsteunen worden altijd thermisch verzinkt afgeleverd. Indien de milieuklasse het vereist kunnen we een dubbel laags poedercoating aan laten brengen. Een voordeel van het modulair systeem is dat het in sporadisch voorkomende gevallen, de maatvoering in de praktijk nog is aan te passen. De delen zijn dan los te halen en kunnen vervangen worden.”


Een bijkomend voordeel is de vakkennis en ervaring van de Engineering bij Certacon. Arjan: “Indien gewenst kan Certacon de producttekeningen uitwerken in bijvoorbeeld BIM. Ook het bijbehorende rekenwerk voor wat betreft Certacon-producten kunnen wij verzorgen. Vaak wordt Certacon al in de voorbereidingsfase bij het project betrokken, zodat wij knelpunten al vooraf met juiste adviezen kunnen tackelen.“


Certacon blijft groeien in de markt. Arjan verklaart hierover: “De heldere communicatie naar onze relaties, in combinatie met de eerlijke prijs-/kwaliteitsverhouding en correcte leveringen, draagt zeker bij tot dit succes. De deskundige, klantvriendelijke werkwijze van Certacon wordt gewaardeerd. Dit uit zich in steeds meer samenwerkingsverbanden en co-maker schappen. Daar zijn we best trots op!“Eigen vervoer vandaag
ma     di     wo     do     vr

Vacatures

Engineer

Calculator


Laatste nieuws

Klant aan het woord: Maarten Altena

Marktontwikkelingen, prijzen en levertijden

Vroege slimme keuze Certacon geveloplossingen betaald zich uit in de praktijk

Certacon neemt activiteiten geveldragerproducent Muurkracht over


Divisies
Hakron - voor beton- en woningbouw
HakronTerwa - prefab-beton oplossingen
Certacon - constructieve ondersteuning
Innofix - montage en afdichtingstechniek