Nederland

   
Home Nieuws Contact Producten Muurkracht Engineering Downloads Over Certacon
Certacon Engineering

Online catalogus

latei geveldrager borstwering luchtdicht anker loodvervanger spouw loketten


Catalogus download

PDF 6 MBhakron | De kracht van Certacon

Certacon opereert in de markt van metselwerkondersteuningen (lateien en geveldragers), borstweringsteunen, randbekistingen en klein ankerwerk. Kort samengevat: uw partner voor alles wat aan een gebouw bevestigd moet worden.

Onder de naam Certacon (betekenis betrouwbare constructies; een samentrekking van het Latijnse woord Certa wat betrouwbaar betekent, en con van constructies) worden de activiteiten gecoördineerd.

Wij verzorgen

  • het ontwerp,
  • de calculatie,
  • de technische berekeningen,
  • ruime technische ondersteuning, en
  • de productie van deze hoogwaardige producten.

Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door een vakkundige groep engineers. Allen met een ruime ervaring op het gebied van de genoemde producten en een bouwkundige opleiding. Onze mensen hebben verschillende specialisme zoals werkvoorbereiding, constructie, productontwikkeling (octrooihouders) en bedrijfsleiding.

Dochteronderneming Hakron
Certacon is een dochteronderneming van Hakron Nunspeet B.V., Pascal van Herk, commercieel directeur van Hakron licht toe: "Hakron is al meer dan veertig jaar een vertrouwde naam in de betonbouw. Inmiddels bestaan wij uit een aantal bedrijven, die vanaf het eerste ontwerp tot aan de montage op de bouwplaats, een bijdrage kan leveren. Certacon is daarbij een zelfstandig bedrijf binnen Hakron. Vanuit de locatie Voltweg 6 te Nunspeet bedient Certacon de Nederlandse en Belgische markt. De dagelijkse leiding is in handen van Arjan van Geerenstein, hierbij wordt hij ondersteund door het directieteam van Hakron."

Constructieve ondersteuning
Certacon streeft naar een partnerschap met haar relaties, waardoor de engineeringsafdeling al in een vroegtijdig stadium aanschuift bij de werkvoorbereiding/calculatieafdeling. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan inschrijving op de aanbestedingsmarkt of in een bouwteam of bij een eigen ontwikkeling. Zo kunnen, in samenspraak met de hoofdconstructeur, vroegtijdig overdimensionering op de tekening en constructiefouten worden geelimineerd. Soms zijn slimmere engineeringkeuzes toepasbaar, waardoor kostenbesparingen mogelijk zijn.

Certacon kan bepaalde klantspecifieke producten voor u op voorraad leggen om zo een snelle levering te waarborgen. Ook kan onze engineer op locatie de geveldragers en lateien constructief uitwerken en hierdoor in een kort tijdsbestek, in samenwerking met uw werkvoorbereider, het project definitief maken. Uw werkvoorbereider bepaalt hoe en waar de werkvoorbereiding moet worden verricht. Wilt u de geveldragers ingetekend zien in uw plattegronden, gevels, details of misschien de tekeningen van de staalconstructie? Of wilt u dat de werkvoorbereiding gedaan wordt op locatie of BlM-model? Er is in overleg veel mogelijk. Onze doelstelling is dat het partnerschap uiteindelijk leidt tot een optimaal resultaat voor alle partijen.

 

Eigen vervoer vandaag
ma     di     wo     do     vr

Vacatures

Engineer

Calculator


Laatste nieuws

Klant aan het woord: Maarten Altena

Marktontwikkelingen, prijzen en levertijden

Vroege slimme keuze Certacon geveloplossingen betaald zich uit in de praktijk

Certacon neemt activiteiten geveldragerproducent Muurkracht over


Divisies
Hakron - voor beton- en woningbouw
HakronTerwa - prefab-beton oplossingen
Certacon - constructieve ondersteuning
Innofix - montage en afdichtingstechniek